Breathwork / Ademwerk

Trauma Release Breathwork (TRB®)

In een ademsessie voer je effectieve ademhalingstechnieken uit om onverwerkte emoties en blokkades op te ruimen en vitaler en vrijer te leven vanuit je authentieke kracht. Je laat opgeslagen spanning en trauma’s los die in het zenuwstelsel en fysieke lichaam zijn opgeslagen. Een ademsessie is ook geschikt als je gelijk tot de kern wil komen zonder eerst van alles te moeten bespreken en analyseren.

Ademwerk stelt je in staat om met weinig inspanning de dieptes van je eigen ‘zijn’ in te duiken en jezelf op verschillende lagen opnieuw te ontmoeten. Tijdens de ademsessie ga je aan de slag met ademtechnieken in verschillende ademrondes die je verbinden met je eigen fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen. Deze ervaringen kunnen vaak voor diepe inzichten zorgen en je bewust maken van patronen in je leven. Door deze inzichten kunnen er diepe transformatieprocessen in gang worden gezet en leer je steeds beter datgene los te laten wat jou belemmert.

Voor wie is een ademsessie ?

Een ademsessie kan jou helpen als je last hebt van één of meer klachten zoals angst, paniek, hartkloppingen, oppervlakkig ademen, stress, slapeloosheid, chronische vermoeidheid, depressie of het gevoel dat je last hebt van onverwerkte of beklemmende emoties.

Mensen hebben ook al veel baat bij een ademsessie als je last hebt van een snelle en hoge ademhaling en je vooral druk in je hoofd bent. Het effect hiervan is dat je lichaam niet optimaal wordt voorzien van zuurstof en dat je je minder krachtig voelt. Ook stress kan zich dan sneller opslaan in je lichaam.

Het maakt niet uit of je al eerdere ervaring hebt met ademwerk. Een ademreis is iedere keer weer uniek, of het nu de eerste of je tiende ademsessie is. Mijn ademsessies zijn gebaseerd op de Trauma Release & Breathwork (TRB®) methode. Deze methode is een van de veiligste en meest directe manieren om ons lichaam, emoties en spiritualiteit te verkennen.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost €75,-

Combineren van de sessie met Trauma Release

Je kunt een ademsessie uitbreiden met een sessie Trauma Release (Body Remembers Trauma Therapy BRTT®). Deze combinatie is erg krachtig. Zie hier voor meer informatie over Trauma Release.

De gecombineerde sessie duurt in totaal ongeveer 2,5 tot 3 uur en kost €125,-

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken.