Door wie

Akke-Marit, SensusYoga, Santpoort-Zuid en VoorschotenAkke-Marit Wit – de Vries is gediplomeerd Hatha yoga docent en heeft een HBO-opleiding tot Sociaal Kunstzinnig Therapeut in Leiden gevolgd. Ze heeft al enige jaren een eigen praktijk voor yoga en therapie. Daarnaast heeft zij haar vakkennis en ervaring verder aangevuld met zwangerschapsyoga, Yin yoga, ademtraining, Holistic Pulsing en systemische opstellingen. Haar ervaring strekt zich van kunstzinnig therapeut, yogadocent bij een yoga-docentenopleiding en het oprichten en voeren van SensusYoga, de praktijk voor yoga- en therapie.

“Het hoort nou eenmaal bij ons dat we zo nu en dan de verbinding met ons zelf kwijt zijn en aan de buitenkant leven i.p.v. van binnenuit. Voor mij is de kracht van bewustwording essentieel. Door jezelf te leren accepteren en inzichten te integreren, kom je weer terug in je eigen kracht waardoor je weer meer vanuit heelheid in het leven staat.” Akke-Marit

Naast de kennis van yoga en therapie laat Akke-Marit zich tijdens haar lessen inspireren door het leven zelf. Haar hart en kwaliteiten liggen bij het begeleiden van mensen, om te leven vanuit hun innerlijke kracht.

Akke-Marit geeft yogalessen in groepsverband in de yogapraktijk SensusYoga in Santpoort Zuid en in het Knooppunt te Voorschoten. Daarnaast geeft zij in de praktijk of bij mensen thuis individuele yoga en therapie in Santpoort, Haarlem, Bloemendaal, Velserbroek, Driehuis, Voorschoten en Leiden.