Door wie

Akke-Marit, SensusYoga, Santpoort-Zuid en Voorschoten

Ik ben Akke-Marit Wit – de Vries en in mijn praktijk voor yoga en therapie ondersteun ik mensen op verschillende manieren: als hatha yogadocent, lichaamsgerichte trauma- en ademtherapeut en kunstzinnig therapeut.

Ik ben ervan overtuigd dat het nou eenmaal bij ons hoort dat we zo nu en dan de verbinding met ons zelf kwijt zijn en aan de buitenkant leven i.p.v. van binnenuit. Voor mij is de kracht van bewustwording essentieel. Door jezelf te leren accepteren en inzichten te integreren, kom je weer terug in je eigen kracht waardoor je weer meer vanuit heelheid in het leven staat.

Ik ben gediplomeerd Hatha yoga docent als ook opgeleid tot docent yin yoga en zwangerschapsyoga. Ik heb de HBO-opleiding tot Sociaal Kunstzinnig Therapeut in Leiden gevolgd. Ik heb sinds 2004 een eigen praktijk voor yoga en therapie. De laatste vijftien jaar is de balans in mijn werk steeds meer verschoven naar het individueel begeleiden als coach en therapeut van volwassenen en kinderen bij persoonlijke processen.

Ik heb daarvoor o.a. bij Inner Yourney de opleiding Body Remembers Trauma Therapy (BRTTĀ®) en Trauma Release & Breathwork (TRBĀ®) gevolgd. Daarnaast heb ik mijn vakkennis en praktijkervaring verder aangevuld met ademtraining, Holistic Pulsing en systemische opstellingen. Tenslotte ben ik enige tijd verbonden geweest als docent aan een opleiding voor yogadocenten in Den Haag.

Voor zowel de individuele coaching en therapie als de yogalessen bent u van harte welkom in mijn praktijk SensusYoga in Santpoort Zuid. Daarnaast is het mogelijk om op afspraak bij u thuis individuele yoga en therapie te ontvangen in Santpoort, Haarlem, Bloemendaal, Velserbroek en Driehuis.