Individuele yoga

In deze één op één situatie is het mogelijk kennis en aandacht van de docent volledig af te stemmen op de cursist.

Individuele begeleiding is voor iedereen die behoefte heeft aan een meer persoonlijke benadering en gericht wil werken aan specifieke wensen of thema’s. Individuele yoga is ook geschikt voor mensen met beperkingen of mensen die herstellend zijn van een ongeval of ziekte. Maar ook voor mensen die verder willen komen in bepaalde lichaamshoudingen en hierin blokkades tegenkomen.

Individuele yoga biedt de mogelijkheid om in individueel verband onder intensieve begeleiding te werken aan specifieke wensen zoals:

  • het leerproces in de yoga bespoedigen
  • het wegnemen van blokkades
  • het herstellen van een ziekte
  • het verwerken van een persoonlijk rouwproces
  • het aanpassen van yoga aan uw fysieke mogelijkheden

Bij individuele yoga stel ik samen met u een persoonlijke aanpak vast. Individuele yoga biedt ook ruimte om voortdurend vragen te stellen, de aanpak aan te passen, zeer flexibel in te gaan op wat op dat moment gevoeld wordt of nodig is.

Naast de mogelijkheid voor individuele yoga bied ik ook de mogelijkheid om middels intensieve individuele sessies te werken aan persoonlijke blokkades en ontwikkeling. Ik bied hiervoor individuele lichaamsgerichte therapie en kunstzinnige therapie aan.

De individuele yoga wordt aangeboden in de praktijk in Santpoort Zuid, maar kan ook bij u thuis gegeven worden in de regio van Santpoort, Haarlem, Bloemendaal, Velserbroek en Driehuis.

Bent u geïnteresseerd? E-mail dan naar info@sensusyoga.nl of bel naar 06-41810748.